Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira Lazio'yla masada! Menajeri açıkladı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira Lazio'yla masada! Menajeri açıkladı...

SPOR Haberleri

İtalya'ya geri dönmek istediği konuşulan Lucas Torreira'nın geleceğine ilişkin menajeri Bentancur'dan önemli açıklamalar geldi. Bentancur, gelecek hafta Lazio ile masaya oturacağını ve resmi görüşmelere başlayacağını açıkladı. Galatasaray'ın satışa en az 15 milyon eurodan onay vereceği ön görülüyor.

Galatasaray'ın geçen yaz Arsenal'den 6 milyon euroya transfer ettiği Uruguaylı orta saha Lucas Torreira, İtalya'ya dönmek istiyor. Sarı-Kırmızılı formayla iyi bir sezon geçiren 27 yaşındaki futbolcunun menajeri Pablo Bentancur, transfer konusunda açıklamalarında bulundu.

İtalya basını Lazio'nun Lucas Torreira ile ilgilendiğini ve oyuncunun transfer listesinde olduğunu yazmıştı. Bentancur, konuyla ilgili şunları söyledi:

"İTALYA'DA KENDİNİ KANITLADI"

"Torreira kendini Sampdoria'da kanıtladı. Arsenal'daki ilk yılında en iyisi oydu. Şimdi kendisi ve futbolu olgunlaştı. Galatasaray onu satış listesine koymadı. Bu yılki performansıyla bonusları da kazandı. Dürüst olmak gerekirse gelecek hafta onlarla masaya oturacağım ve resmi görüşmeleri yürüteceğim. Lazio gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde ve Lucas İtalya'yı her zaman sevmiştir. Lucas satılık değil ama iş iştir her zaman."

GALATASARAY EN AZ 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Habere göre Bentancur transfer görüşmesini Lazio Başkanı Claudio Lotito ile gerçekleştirecek. Galatasaray'ın satışa en az 15 milyon eurodan onay vereceği ön görülüyor.

Teknik direktör Okan Buruk'un gözdelerinden olan Lucas Torreira Galatasaray formasın ı 34 maçta forma giydi.

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira Lazio'yla masada! Menajeri açıkladı...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...