Torreira 'kalıyorum' dedi, Galatasaray harekete geçti: Paredes hamlesi

- Güncelleme:
Torreira 'kalıyorum' dedi, Galatasaray harekete geçti: Paredes hamlesi

Spor Haberleri

Orta sahaya iki takviye düşüncesini bire indiren sarı kırmızılılar, PSG’nin Arjantinli oyuncusu Leandro Paredes’i kiralamak için harekete geçti

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray transferdeki yol haritasını, Şampiyonlar Ligi’nde de iddialı bir takım kurmak olarak belirledi. Sarı kırmızılılar bir yandan transfer edeceği isimler için temaslarını sürdürürken bir yandan da mevcut kadrosundan ayrılma ihtimali olan yıldızların yerine oyuncu bakıyordu. Aslan’ın 23’üncü şampiyonluğunda büyük pay sahibi isimlerden Lucas Torreira’ya da dev takımların ilgisi aşikârdı. Cimbom muhtemel bir ayrılığı da hesaba katarak orta sahasına iki oyuncu arayışındaydı. 

BİR YERE GİTMİYORUM

Uruguaylı yıldızın, sarı kırmızılılarla yaptığı son görüşme sonrası “Menajerime de ilettim. Hiçbir teklife geri dönüş yapmıyorum. Burada yaşadığım şampiyonluk ve yakaladığımız hava çok özel. Kalıyorum’’ demesi yüreklere su serpti. Galatasaray orta saha arayışını da bire indirdi. Kante’nin Arap ligini tercih etmesi, Tielemans’ın Aston Villa ile anlaşması sonrası liste başına Leandro Paredes yerleşti. Aslan, 28 yaşındaki Arjantinli orta sahayı kiralamak için kulübü PSG ile masaya oturacak.

YENİ STOPER ADAYI N'DİCKA

Galatasaray savunmasının ‘duvar’ lakaplı stoperi Victor Nelsson’a başta İngiliz ekipleri olmak üzere  birçok teklif geliyor. Sarı kırmızılılar Danimarkalı ismi en az 20 milyon avro bandında elden çıkarmanın hesabını yaparken alternatif isimler için de arayışta. Bu bağlamda listeye giren isim ise Eintracht Frankfurt ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Evan N’Dicka. 23 yaşındaki stoper için Roma’nın da devrede olduğu biliniyor.

TAKIM OLMAYI BAŞARDIK

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk şampiyonluk öyküsünü anlatırken, “Son gün transferlerini çok fazla yaptık. İcardi sonlara doğru geldi, Rashica, Yusuf Demir, Mathias Ross. Hep son dakika transferi yaptık. En çok İcardi ile Rashica’nın gelmesini istedim” derken, “Çok transfer başarı getirmiyor. Başarıyı takım olmak getiriyor. Biz de bunu sağladık. İcardi’nin problemlerini çözmesi için iki gün izin vermiştim. Bu dönüm noktası oldu. İcardi döndüğünde bambaşka bir kimliğe büründü” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...