Galatasaraylı Lucas Torreira İtalya'yı özledi! Menajerinden flaş açıklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaraylı Lucas Torreira İtalya'yı özledi! Menajerinden flaş açıklama

SPOR Haberleri

Galatasaray'da futbolundan çok gece hayatıyla gündeme gelen Lucas Torreira, İtalya'yı özledi! Bu yaz bonservisine 6 milyon euro ödenen 26 yaşındaki futbolcunun menajeri Pablo Bentancur'dan flaş bir açıklama geldi. İtalyan basınına konuşan Bentancur, oyuncusunun Galatasaray'da bir yıl oynadıktan sonra İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.

Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, İtalya hayalleri kuruyor. Uruguay Milli Takımı kadrosunda yer alan ancak 2022 Dünya Kupası'nda 3 maçta da hiç süre alamayan 26 yaşındaki futbolcu Serie A'ya geri dönmek istiyor.

Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, İtalyan basınına yaptığı açıklamada oyuncusunun Galatasaray'da bir sezonda oynadıktan sonra İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.

İTALYAN FUTBOLUNU SEVİYOR

Pablo Bentancur, "Birkaç takımla görüştüm. Torreira, Galatasaray'da bir yıl geçirmek ve ardından Serie A'ya dönmek istiyor. İtalya'ya ve İtalyan futboluna karşı büyük bir sevgisi var. Onu yeniden Serie A'da görmek zor olmayacak. Tecrübesi var ve modern futbolda bulunması zor bir oyuncu." dedi.

Galatasaraylı Lucas Torreira İtalya'yı özledi! Menajerinden flaş açıklama

MENAJERİ SATMAYA HAZIR

Geçen sezon Fiorentina'da kiralık oynayan Torreira'nın bonservisi bu yaz Galatasaray tarafından Arsenal'den alınmıştı. Torreira, sarı-kırmızılı forma altında 12 maçta sahaya çıktı. Uruguaylı futbolcunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.

Bentancur ayrıca, "Torreira ile bir kulüp ilgileniyor. Bir başka kulüp ise transfer döneminde ne olacağını görmek istiyor. Torreira için İtalya'ya geri dönüşü zor olarak görmüyorum." diye konuştu.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1599345020837851136   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...