İsmail Kartal kara kara düşünüyor! Fred ve Szymanski takıma veda ediyor, Fenerbahçe tarihi bonservis kazanacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sezon başında takıma katılan Fred ve Szymanski Fenerbahçe’de adeta kendini buldu. İki yıldız gösterdiği performansla herkesin gönlünü kazanırken gelecekleri merak konusu oldu. Özellikle Fred’din orta sahadaki performansı göz doldururken iki yıldız oyuncu için transfer teklifleri geldiği öğrenildi. Brezilya basını duyurdu. Fred ve Szymanski takıma veda ediyor. İsmail Kartal’ı yıkan haber. Sezon sonunda gidiyorlar.

Fenerbahçe’nin vazgeçilmezleri olan Fred ve Szymanski için çarpıcı iddialar peş peşe gelmekte. Bu sezon gösterdikleri performanslarla Avrupa devlerini peşine takan iki yıldız için transfer tekliflerinin geldiği belirtildi. Brezilya basını, Fred ve Szymanski'nin sezon sonu gidebileceğini ifade etti. Aynı zamanda iki oyuncu için rekor bonservisler ödeneceği ifade edildi. 

İSMAİL KARTAL’I ÜZEN HABER! YILDIZ İSİM ARABİSTAN YOLCUSU 

İngiliz devi Manchester United'dan 9.7 milyon Euroya Fenerbahçe’ye transfer olan Brezilyalı yıldız Fred, performansıyla tüm taraftarların yıldızı haline geldi. Özellikle Fred’din sakatlanması takımı adeta dibe sürükledi. İsmail Kartal dört gözle Brezilyalı orta sahanın geri dönmesini bekliyor. 

İsmail Kartal kara kara düşünüyor! Fred ve Szymanski takıma veda ediyor, Fenerbahçe tarihi bonservis kazanacak

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal'in Fred için harekete geçtiği ifade edildi. Fred için Fenerbahçe'ye 40 milyon Euro ödemeye hazır olan Al-Hilal'in Fred'e de yüklü maaş teklifi sunduğu iddia edildi. 

POLONYALI YILDIZDA VEDA EDİYOR 

Transfer listesinde olan bir diğer isim ise Szymanski. İngiliz devlerinin dikkatini çeken yıldız isim ile ilgili Tottenham'ın ve Arsenal’ın yarış içinde olduğu belirtildi. Arsenal'in Szymanski için Fenerbahçe'ye 30-35 milyon Euro teklif yapacağı öğrenildi.

İsmail Kartal kara kara düşünüyor! Fred ve Szymanski takıma veda ediyor, Fenerbahçe tarihi bonservis kazanacak

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...