İtalya basınından çarpıcı iddia: Okan Buruk’un yıldızı Abdülkerim Bardakcı takıma veda ediyor! Rekor bonservis bedeli ödenecek

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Akşam

Galatasaray’da adeta vazgeçilmez hale gelen Abdülkerim Bardakcı, son dönemde adı sık sık transferler listelerinde geçiyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği başarılı performansla dev kulüplerin dikkatini çeken Bardakcı için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Milli yıldız EURO 2024 sonrası takıma veda etmeye hazırlanıyor. Rekor bonservis bedeli ödenecek.

Okan Buruk’un defansta vazgeçilmezleri arasına giren Abdülkerim Bardakcı son dönemde transfer haberleriyle gündemden düşmek bilmiyor. Hem ligdeki performansı hem de Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği performansla göz dolduran Bardakcı için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalya basını yıldız oyuncunun taliplerini duyurdu. 

GALATASARAY TARAFTARINI ÜZEN HABER 

Konyaspor’dan Galatasaray’a gelen Abdülkerim Bardakcı, göstermiş olduğu performansla Okan Buruk’un vazgeçilmezi oldu. Hem güçlü fiziği hem de hızıyla dikkat çeken Bardakcı, dev kulüplerin radarında. 

Transferiyle büyük etki yapan milli yıldız, inişli çıkışlı grafiği ile ilk dönem kendisini tam olarak gösterememişti. Abdülkerim Bardakcı, 12 hafta itibariyle 2 kez kırmızı kart görmüş ve 3 maç kaçırmıştı. Hem mental hem de psikolojik olarak kendini toparlayan Bardakcı, tekrardan kendisi toparladı. 

İtalya basınından çarpıcı iddia: Okan Buruk’un yıldızı Abdülkerim Bardakcı takıma veda ediyor! Rekor bonservis bedeli ödenecek

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United deplasmanında 3-2 kazanan takımı adına kilit rol oynayan Abdülkerim Bardakcı, 3 net gol pozisyonunu çıkartmayı başarmıştı.

İTALYA DEVLERİ YARIŞA GİRDİ: REKOR BONSERVİSE GİDECEK 

La Gazzetta gazetesinde yer alan habere göre; Milan ve Lazio, Galatasaray’ın Milli stoperi Abdülkerim Bardakcı’nın transferi için harekete geçmiş durumda. Milan’ın önceliğinin Torino forması giyen ve güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan 24 yaşındaki sol ayaklı stoper Alessandro Buongiorno olduğu vurgulanırken, bu hedefin gerçekleşmemesi halinde Abdülkerim için resmi teklif ileteceği belirtildi. Lazio cephesinde ise Sarri’nin Milli stoper için çok ısrarcı olduğu yazıldı.

İtalya basınından çarpıcı iddia: Okan Buruk’un yıldızı Abdülkerim Bardakcı takıma veda ediyor! Rekor bonservis bedeli ödenecek

29 yaşındaki Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray kariyerinde şu ana kadar 66 maçta forma giyerken, 8 gol 3 asistlik katkı sağladı ve 1 şampiyonluk yaşadı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...