Yunan basınından çarpıcı iddia! Fatih Terim’in Panathinaikos kariyeri çok kısa sürdü, işte gideceği yeni takım

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:
Yunan basınından çarpıcı iddia! Fatih Terim’in Panathinaikos kariyeri çok kısa sürdü, işte gideceği yeni takım

Spor Haberleri  / Akşam

Sürpriz bir şekilde Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos’un başına geçen Fatih Terim, aldığı galibiyetler sonrası taraftarların gönlüne girmişti. Ancak son haftalarda alınan puan kayıpları kafalarda soru işareti oluşturmuş durumda. Yunan basınında çıkan son iddialar ise herkesi şaşırttı. Fatih Terim’in Panathinaikos kariyeri çok kısa sürdü. Yunan basını Terim’in Panathinaikos'ta günlerinin artık sayılı olduğunu belirterek Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli’nin başına geçebileceğini iddia etti.

Türkiye futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, sürpriz bir şekilde Yunan Süper Lig’inde yer alan Panathinaikos'un başına geçmişti. Geldiği ilk haftalarda aldığı üst üste galibiyetlerle övgü toplayan Terim, son günlerde yaşadığı puan kayıplarından dolayı eleştirilen hedefinde. Yunan basınından gelen son iddia ise futbol camiasında şaşkınlığa neden oldu. 

YUNAN BASININDAN ÇARPICI İDDİA 

Son hafta sahasında Lamia'yı ağırlayan Panathinaikos, 10 kişi kalan rakibini yenemedi ve 2-2 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fatih Terim, taraftarlar tarafından eleştirilerin hedefinde. 

Yunan basınından çarpıcı iddia! Fatih Terim’in Panathinaikos kariyeri çok kısa sürdü, işte gideceği yeni takım - 1. Resim

FATİH TERİM İLE YOLLAR AYRILIYOR MU? YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR 

Fatih Terim'in beklenilen etkiyi Panathinaikos'a yapamadığını söyleyen Yunan basını ayrılığın yakın olduğunu dile getirdi.

Akşam'ın Yunan basınından derlediği habere göre Fatih Terim'in Panathinaikos ile yolların ayrılmasının yakın olduğunu ve böyle bir durumda Terim’in Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'nin başına geçebileceğini yazdılar. 

Yunan basınından çarpıcı iddia! Fatih Terim’in Panathinaikos kariyeri çok kısa sürdü, işte gideceği yeni takım - 2. Resim

Panathinaikos'un başında 13 maça çıkan Fatih Terim 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...