Napoli - Lazio (0- 1 Maç sonucu) Lider sahasında yıkıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Napoli - Lazio (0- 1 Maç sonucu) Lider sahasında yıkıldı

SPOR Haberleri

İtalya Serie A'da haftanın sürprizi yaşandı. Lider Napoli, Diego Armando Maradona Stadı'nda konuk ettiğii Lazio'ya 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekip bu sezon ikinci kez bir maçta puan alamadı.

Kvaratskhelia ve Osimhen'li hücum hattıyla bu sezon İtalya'da fırtına estiren Napoli, evinde Lazio'ya 1-0 kaybederek sürpriz yaşattı.Daha önce ligde sadece Inter'e yenilen Serie A lideri, ikinci kez bir maçta puan alamadı.

Napoli - Lazio (0- 1 Maç sonucu) Lider sahasında yıkıldı

Napoli bu sezon evinde ilk kez mağlup oldu.

LAZIO VECINO İLE GALİBİYETE UZANDI

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında konuk Lazio, Uruguaylı Mattias Vecino'nun 67. dakikada attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Napoli'nin Serie A'daki 8 maçlık galibiyet serisi de son buldu. Haftayı puansız kapatan Napoli, 65 puanla liderliğini sürdürdü.

Lazio ise Napoli deplasmanını kazanarak puanını 48 yaptı. Başkent ekibi, maç fazlasıyla puan tablosunda liderin 17 puan arkasında 2. sırada yer aldı.

Lazio, bugünkü galibiyetle ligde üst üste 3. maçtan galip ayrıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...