Beşiktaş'ta gelecek sezon için planlar büyük: Karanlıktan aydınlığa

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta gelecek sezon için planlar büyük: Karanlıktan aydınlığa

Spor Haberleri

Başkan Ahmet Nur Çebi gelecek sezon için süper transferlerin sözünü verdi. Şenol Hoca’ya, “Bizi Avrupa’ya götür yeter” dendi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş en şanssız sezonlarından birini yaşarken, Başkan Ahmet Nur Çebi bunu telafi etmek için hazırlıklarına şimdiden başladı. Valerien Ismael’in Süper Lig’e uyum sağlayamaması, ardından göreve gelen Şenol Güneş’in, Weghorst’un ayrılığı ve Ghezzal’ın sakatlığı gibi takım içi dengelerini sarsan çok kritik iki kayıp yaşamasıyla Kartal geriye düştü. Başkan Çebi bu şanssızlıkları unutturmak için gelecek sezona bomba transferler yapacağının sözünü verdi.

EN İYİLERİ GELECEK

Yeni transferlerle son yılların en sükseli kadrosu kurulacak. Siyah beyazlı yöneticiler de gelecek sezonun efsaneleşmesi için elini taşın altına koymaya hazır. Beşiktaş’a Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazdıran Şenol Güneş’in tekrar Avrupa’da başarılı olması için ne gerekiyorsa yapılacak. Avrupa’da da ses getirecek transferler yapılacağının sözünü veren Başkan Çebi’nin, “Hocam, bizi Avrupa’ya götür yeter. Sonrasında en iyi oyuncuları alacağız” diye konuştu. 

KÖKLÜ DEĞİŞİM

Siyah beyazlı yönetim gelecek sezona süper bir kadro kurmak isterken bir yandan mevcut kadrodan da birçok isimle yolları ayıracak. Gidecek olan isimlerin, sezonun geri kalanındaki performanslara göre belirleneceği, toplamda 10 oyuncunun gönderilmesinin planlandığı öğrenildi.

ABOU’DAN GOL SÖZÜ

Antalyaspor maçında statü gereği oynayamayan Aboubakar, Ankaragücü maçı öncesi gol sözü verdi. Henüz fileleri havalandıramayan Kamerunlu golcü, Şenol Güneş’le yaptığı görüşmede, “İlk golümü attıktan sonra arkası gelecek. Bu maçta gol atacağımdan eminim” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...