Neftçi Bakü - Beşiktaş maçına doğru... Şenol Güneş: Rakibimiz Azerbaycan'ın en değerli takımı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Neftçi Bakü - Beşiktaş maçına doğru... Şenol Güneş: Rakibimiz Azerbaycan'ın en değerli takımı

SPOR Haberleri

Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Azerbaycan'ın en değerli takımı Neftçi Bakü'ye konuk oluyor. "Tirana’dan daha iyi bir takımla karşılaşacağız" diyen teknik direktör Şenol Güneş, "Stoper transferi gecikti" eleştirilerine de cevap verdi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı Neftçi Bakü PFK maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolculardan Salih Uçan, mücadelenin oynanacağı Bakcell Arena'da basın toplantısı düzenledi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Bakü'de olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Yabancılık çekmiyoruz. Her iki takım için de zor bir maç olacak. Umarım güzel bir maç olur. Hak eden kazansın. Turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.

"SAHAYA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ"

Azerbaycan futbolunun çok mesafe aldığını ifade eden Güneş, "Yarın sahaya kazanmak için çıkacağız. Rakibimiz liginin en değerli takımı. Pozitif futbol oynamaya çalışıyorlar. Tirana’dan daha iyi bir takımla karşılaşacağız. İki takım da iyi oyunculara sahip. İyi konsantre olarak oynamalıyız. Elimizdeki kadro doğrultusunda en iyi oyuncularımızla sahada olacağız" diye konuştu.

Taraftarlardan da taşkınlığa izin vermemelerini rica eden siyah-beyazlı takımın teknik patronu, "Dostluk içinde bir maç olmasını temenni ediyorum. Tribünde yanıcı madde olmaması lazım. Olumsuz davranışlardan kaçınılmasında yarar var. Taraftarlarımız güzel bir şekilde maç izlesinler istiyoruz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1689338043818291200

Neftçi Bakü - Beşiktaş maçına doğru... Şenol Güneş: Rakibimiz Azerbaycan'ın en değerli takımı

Beşiktaş kafilesi bugün öğlen saatlerinde Bakü'ye indi.

CENK RÖVANŞTA OYNAYABİLİR

Sakat oyuncuların durumuyla ilgili bir soruya da cevap veren Güneş, "Cenk antrenmanlara katılıyor ama buraya getirmedik. Ghezzal bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Masuaku cezalı olduğu için burada yok. Nasıl bir kadroyla sahada olacağımıza maç günü karar vereceğiz" sözlerini sarf etti.

"STOPER TRANSFERİNDE GEÇ KALMADIK"

Transfer konusuna da değinen tecrübeli teknik adam, "Transfer konuşmanın anlamı yok. Stoper düşündüğümüzü söylemiştik. Geç kaldık düşüncesinde değiliz. Uzun maratonda böyle bir ihtiyaç doğabilir. Türk takımları Avrupa’da başarılı sonuçlar alıyor. Beşiktaş olarak bu konuda öncü konumdayız. Ülke puanına çok katkıda bulunduk. Avrupa’da Türk takımlarının başarılı olmalarını isterim” diye konuştu.

https://twitter.com/Besiktas/status/1689327150325698581

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...