Son Dakika Beşiktaş haberleri: Alex Oxlade-Chamberlain imza için İstanbul'da!

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Liverpool ile sözleşmesi sona eren Alex Oxlade-Chamberlain’ın transferi için başlattığı görüşmeler ile ilgili oyuncu İstanbul’a geldi. Geçen sezon Liverpool formasıyla 13 maça çıkan 29 yaşındaki İngiliz yıldız, 1 gol attı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tecrübeli futbolcuyla görüntülü konuştuğunu açıklamıştı. İngiliz futbolcu kariyerinde Southampton ve Arsenal formalarını da giydi.

Beşiktaş’ın transfer görüşmelerini sürdürdüğü Alex Oxlade-Chamberlain, İstanbul’a geldi. İngiltere’den kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı’na iniş yapan 29 yaşındaki oyuncu, pasaport işlemlerinin ardından kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı.

SAKATLIK GEÇMİŞİ DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Chamberlain, yarın hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlılarla masaya oturacak.

6 sezon formasını giydiği Liverpool ile 146 maça çıkan Alex Oxlade-Chamberlain, 2022-2023 sezonunda yaşadığı sakatlıklardan dolayı tüm kulvarlarda 13 müsabakada forma giydi ve 1 gol katkısı verdi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1688818474422767616   

ALEX OXLAID-CHAMBERLAIN KİMDİR?

Futbol kariyerine Southampton'da başlayan Chamberlain, 2011-2017’de Arsenal, 2017'den sonra da Liverpool'da top koşturdu. Premier Lig'de 235 müsabakada 20 gol kaydeden Jamaika asıllı İngiliz futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 51 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı.

Alex Oxlade-Chamberlain, kulüp kariyerinde birer kez UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve Premier Lig şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli futbolcu, İngiltere Kupası'nı 4, İngiltere Lig Kupası'nı 1, İngiltere Süper Kupa'yı ise 3 kez kaldırdı.

İngiltere Milli Takımı'nın da formasını terleten Chamberlain, 35 müsabakada 7 kez gol sevinci yaşadı.

Son Dakika Beşiktaş haberleri: Alex Oxlade-Chamberlain imza için İstanbul'da!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...