Talisca'dan Şenol Güneş'in sözlerine cevap! Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabından duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Talisca'dan Şenol Güneş'in sözlerine cevap! Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabından duyurdu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, Şenol Güneş'in "Talisca ile konuştum, Beşiktaş'ı özlediğini ve gelmek istediğini söyledi." ifadelerine cevap verdi.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da forma giyen Anderson Talisca, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in sözlerine dikkat çekici bir karşılık verdi.

Dün yapılan idman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güneş, "Talisca ile konuştum, Beşiktaş'ı özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Ama maliyeti ne olacak? Talisca 'Orta yol bulalım' dedi ama istemek başka, gerçekler başka. Ama Talisca'yı almak Beşiktaş'a bir heyecan katar." ifadelerini kullanmıştı.

TALISCA: ÇOK MUTLUYUM

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Talisca, "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, devam eden bir transfer görüşmemin olmadığını açıkça belirtmek isterim. Ayrıca Al Nassr'dan ayrılmaya da niyetim yok. Kulüpte çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl daha yeniledim." dedi.

Geçen sezon Al-Nassr ile 27 maça çıkan Talisca takımına 21 gol ve 2 asistlik katkı sağlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...