Beşiktaş'tan Anderson Talisca açıklaması! Ahmet Nur Çebi transfer hakkında konuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan Anderson Talisca açıklaması! Ahmet Nur Çebi transfer hakkında konuştu

SPOR Haberleri

Beşiktaş taraftarının yolunu gözlediği Brezilyalı yıldız Talisca, Siyah-Beyazlılar'a dönecek mi? Al Nassr'ın Brezilyalı yıldızının Beşiktaş'a transfer olacak iddiaları son günlerde hayli artmıştı. Beşiktaş Talisca transferi konusunda birinci ağızdan açıklama yaptı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Talisca haberlerini doğruladı.

Beşiktaş'da 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında forma giyen Anderson Talisca'nın Siyah-Beyazlılar'a geri dönmesi bekleniyor. Beşiktaş taraftarları sosyal medyada Talisca haberlerini dikkatle takip ediyor.

Yönetime çağrıda bulunan taraftarlar, Talisca için kampanyalar düzenliyor. Çağrılara sessiz kalmayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Talisca transferi hakkında bu yaz ilk kez konuştu:

ÇEBİ TALİSCA İLGİSİNİ DOĞRULADI

Fanatik'te yer alan habere göre Ahmet Nur Çebi, "Kalitesi herkes tarafından bilinen bir oyuncu. Bildiğim kadarıyla yılda 10 milyon Euro üstünde garanti ücreti var. Böyle oyuncunun bonservis bedeli de en az 2 ile 2.5 milyon Euro katıdır. Bu tablo içinde almamız mümkün değil. İlerde şartlar değişir, bütçemize uygun hal alırsa elbette eski oyuncumuza talibiz. Kapımız her zaman açıktır” dedi.

Kariyerine Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al-Nassr'da devam eden Brezilyalı yıldız, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Kendi gol sevincini andıran bir logo paylaşan Talisca'nın gönderinde 'yeni proje' ifadeleri yer aldı.

TALISCA TÜRKİYE'YE DÖNECEK Mİ?

Transfer döneminde sık sık Türk kulüpleriyle anılan Talisca'nın yeni sezonda Suudi Arabistan'dan ayrılmaya sıcak baktığı iddia ediliyor. Avrupa'ya dönmek isteyen 29 yaşındaki oyuncunun Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüşebileceği konuşuluyor.

2016 ve 2018 yılları arasında Beşiktaş'ta unutulmaz başarılara imza atan Brezilyalı yıldız, 80 maça çıkarak 37 gol ve 14 asist katkısında bulundu.

Beşiktaş'tan Anderson Talisca açıklaması! Ahmet Nur Çebi transfer hakkında konuştu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Umut 5 Ağustos 2023 13:30

İnşallah taliska gelir başkanım

Sonraki Haber Yükleniyor...