Adana Demirspor - Osijek maçına doğru... Patrick Kluivert: Umarım rakipler sıcak havadan etkilenir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana Demirspor - Osijek maçına doğru... Patrick Kluivert: Umarım rakipler sıcak havadan etkilenir

SPOR Haberleri

Adana Demirspor beklenen golcü transferini açıkladı. Mavi-lacivertli ekip, Fransa Ligue 2 takımı Auxerre'den 28 yaşındaki Senegalli santrfor Mbaye Niang'la 2 yıllık sözleşme imzalandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Hırvatistan’ın Osijek ile karşılaşacak olan Adana ekibinde teknik direktör Patrick Kluivert açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Hırvatistan’ın NK Osijek ile karşılaşacak olan Adana Demirspor'da teknik direktör Patrick Kluivert, Yeni Adana Stadyumu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi.

MAÇIN TARİHSEL ÖNEMİ

Kluivert, “İlk turumuzu geçtikten sonra çalışmalarımıza sıkı bir şekilde başladık. En iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. Bu maçın önemi tarihsel anlamda çok büyük. Çok iyi hazırlanırken de rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak buraya gelenlerin kolay kolay çıkamayacağını biliyoruz. Kendi oyunumuzu sergileyeceğiz. Bütün takım olarak maça hazırız" ifadelerini kullandı.

Taraftarların takımı çok iyi desteklediğini aktaran Hollandalı teknik adam, "Takımımız 12. adam olarak üstüne düşeni çok iyi yapıyor. Sıcak hava olarak da aslında çokta fena bir hava yok. Ancak Hırvatistan'dan daha sıcak. Umarım rakipler bu havadan etkilenir" açıklamasında bulundu.

Adana Demirspor - Osijek maçına doğru... Patrick Kluivert: Umarım rakipler sıcak havadan etkilenir

Patrick Kluivert

"STOPER İHTİACIMIZ YOK"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın Arlind Ajeti ile görüşmesi hakkında da Kluivert, "Başkanımızın yaptığı görüşmeyi görmedim ancak iyi bir stoper. Şu anda takımımızdaki oyuncular üstüne düşeni çok iyi yapıyor ancak stoper gerekirse başkanımız ne derse olur" şeklinde konuştu.

NDİAYE: NİANG GELDİĞİ İÇİN MUTLUYUM

Takımın golcülerinden Cherif Ndiaye ise "Bugün takıma gelen M'baye Niang da takım için katkı sağlamaya geldi. Zaten takip ettiğim bir futbolcuydu. Geldiği için mutluyum. Bizim rekabetimiz takıma katkı sağlamak. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1689247815761825793

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...