Aykut Erdoğdu kimdir, aslen nereli? CHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu'nun Ümraniye vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aykut Erdoğdu kimdir, aslen nereli? CHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu'nun Ümraniye vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu kimdir? Aykut Erdoğdu kaç yaşında, nereli? Aykut Erdoğdu’nun mevcut mesleği nedir, evli mi? Aykut Erdoğdu’nun vaatleri nedir? CHP İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’nun hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Aykut Erdoğdu İstanbul Ümraniyeli mi, kimdir? Aykut Erdoğdu nereli, kaç yaşında?

AYKUT ERDOĞDU KİMDİR?

1972’de Kars'ta dünyaya gelen Aykut Erdoğdu, İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum'da tamamladı. 1993 senesinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni bitirdi. Carnegie Mellon Üniversitesi'nde "Kamu Politikaları ve Yönetimi" üzerine yüksek lisans yaptı. 1995’te Hazine Müsteşarlığı stajyer hazine kontrolörlüğüne atandı. Belli bir süre sonra hazine başkontrolörlüğüne getirildi.

2011 Türkiye genel seçimlerinde CHP İstanbul 2. Bölge milletvekili olarak meclise girdi. Erdoğdu, 6 Eylül 2014’te CHP Parti Meclisi üyesi seçildi fakat 23 Ekim 2014’te Parti Meclisi üyeliğinden istifa etti. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde tekrar CHP İstanbul milletvekili olarak meclise girdi. 

AYKUT ERDOĞDU'NUN ÜMRANİYE VAATLERİ

Aykut Erdoğdu’nun pek fazla vaadinin olmamasıyla birlikte yine Ümraniye için elinden ne geliyorsa yapacağını, her şeyin Ümraniye için olacağını dile getirmiştir. Yaşlı genç, iyi kötü, fakir zengin demeden herkesle ilgileneceğine, Ümraniye’nin sorunlarına çözüm olacağına söz vermiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...