Baki Demirbaş kimdir, aslen nereli? AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş'ın Çubuk vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Baki Demirbaş kimdir, aslen nereli? AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş'ın Çubuk vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş kimdir? Baki Demirbaş kaç yaşında, nereli? Baki Demirbaş’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Baki Demirbaş’ın vaatleri nedir? AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Baki Demirbaş’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Baki Demirbaş Çubuklu mu, kimdir? Baki Demirbaş nereli, kaç yaşında?

BAKİ DEMİRBAŞ KİMDİR?

1976 yılında Ankara ili Çubuk ilçesi Camili Mahallesi’nde doğan Baki Demirbaş; İlkokulu, Çubuk Yıldırım Beyazıt İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Çubuk Lisesinde okudu. Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1998 yılında mezun ve mezun olduktan dört yıl sonra mesleğe başladı. 1999 yılında Ankara Barosuna bağlı olarak avukatlık stajını bitirdikten sonra 2000 yılında askerliğini Aydın-Söke’de yaptı. 2002 yılında serbest avukat olarak çalışmaya başlayan Demirbaş, avukatlık görevine devam ederken çeşitli sivil toplum faaliyetlerinde yer aldı.

Siyasi hayatına 2008’de Ak Parti Çubuk İlçe Başkan Yardımcısı olarak adım atmasıyla birlikte “Seçim İşleri Eğitimciliği”, “Seçim İşleri Hukukçuluğu” görevlerini aynı anda yürüttü. 2013 yılında Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı olarak atandı. Sonrasında 30 Kasım 2014 yılında yapılan 5. olağan kongrede ilçe başkanı olarak seçildi. 23 Eylül 2017 yılında yapılan 6. Olağan kongrede yeniden ilçe başkanı seçildi.

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adaylığına kadar bu görevini sürdüren ve 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi sonrası Sincan’da devam eden FETÖ davalarında şehit yakınları ve gazilerimizin haklarını savunmak için avukatlık görevinde bulunan Demirbaş, 1 Ocak 2019 tarihinde Cumhurbaşkanımız tarafından Cumhur İttifakı’nın Çubuk Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Çubuk İbrahim Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Rabia Demirbaş ile evli olan Baki Demirbaş, iki çocuk babasıdır.

BAKİ DEMİRBAŞ'IN VAATLERİ

AK Parti Çubuk Belediye Başkanın Vaatleri ise şöyle;

Barbaros mahallesi, çubuk çayı kenarındaki, Çay Sokak’ın çevre düzenlenme projesi işe altyapı kanallarının yeniden düzenlenmesi, araç ve yaya yolu düzenlenerek zemin malzemelerinin değiştirilerek yeni aydınlatma ve yeni ağaçların dikilmesi.

Yöresel Ürünler Üretim ve Satış Alanı Projesiyle, Yöresel ürünler atölyesi, Yöresel ürün satış merkezi, ,Kadın istihdam alanı projesi, Kültür ve Sanat Merkezi Projesi ile sinema, tiyatro ve sanat atölyelerinin olacağı bir merkez yapılması.

Cumhuriyet Mahallesi ve 10. Sokak Yenileme Projesi'ne dair detayları da aktardı.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...