Duhan Kalkan kimdir, aslen nereli? AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan Çankaya vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Duhan Kalkan kimdir, aslen nereli? AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan Çankaya vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan kimdir? Duhan Kalkan kaç yaşında, nereli? Duhan Kalkan’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Duhan Kalkan’ın vaatleri nedir? AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Duhan Kalkan’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Duhan Kalkan Çankayalı mı, kimdir? Duhan Kalkan nereli, kaç yaşında?

DUHAN KALKAN KİMDİR?

Ankara’nın Kalecik ilçesinde 1983 yılında doğan Duhan Kalkan, evli ve iki çocuk babasıdır. Babası emekli generaldir. Babasının görevi sebebiyle Bilecik, Tarsus, Divriği, İstanbul, Çanakkale, Erzurum, Bingöl, İzmir, Konya, Diyarbakır ve Ankara’da yaşamıştır.

2007 yılında Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden, 2017 yılında Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2015 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde doktorasını tamamlamıştır.

2008-2014 yılları arasında Başbakanlık'ta Güvenlik Politikaları Uzmanı 2014-2018 yılları arasında Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Uzmanı olarak görev almıştır. 2019’da mazbatasını alarak Kalecik Belediye Başkanı olarak göreve başlamış ve halen görevini sürdürmektedir.

DUHAN KALKAN'IN VAATLERİ

Derdi Kalecik'i hakettiği yere getirmek olan Duhan Kalkan, Bahçeli 7. Cadde’yi, Çayyolu esnafını, Beytepe Mahallesi’ni, Çayyolu Köy İçi’ni, ABB Başkan Adayımız Turgut Altınok, Ankara İl Başkanımız Hakan Han Özcan ve teşkilatımızla birlikte İlçe Başkanımız M. Baran Karaduman’ı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nı ve daha birçok yeri ve kişiyi ziyaret etmiştir. Ziyaretleri sırasında gerçekleştireceği projeleri değerlendiren, Çankaya için kronikleşen sorunların ve bu sorunlar için çözüm aşamalarını istişare etmiştir. Vaatlerinin de bu sorunların çözümü olduğunu açıklamıştır. 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...