İYİ Parti Antalya Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal kimdir? Ünal Antalyalı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti Antalya Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal kimdir? Ünal Antalyalı mı? Nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti Antalya Belediye Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal kimdir? Ünal kaç yaşında? Nereli? Ünal'ın mesleği nedir? Evli mi? Vaatleri nedir? İYİ Parti Antalya Belediye Başkan Adayı Ünal'ın hayatı ve biyografisi

İYİ Parti Antalya Belediye Başkan Adayı Ünal'ın hayatı ve biyografisi, siyasi kariyeri araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

NESRİN ÜNAL KİMDİR?

Nesrin Ünal, 1961 yılında Ankara'da doğdu. Türk doktor ve siyasetçidir. Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Antalya Devlet Hastanesinde dahiliye uzmanı olarak görev yapan Nesrin Ünal, 21. dönemde MHP'den Antalya milletvekili olarak seçildi. 8 Ekim 2002 tarihinde MHP'den istifa etti ve 2023 genel seçimlerinde İYİ Parti'den milletvekili adayı oldu fakat seçilemedi. Nesrin Ünal, evlidir ve üç çocuk annesidir.



Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...