Müslüman Kardeşler: "Biz öldürmedik!"

/ Kaynak: AA
Müslüman Kardeşler: "Biz öldürmedik!"

DÜNYA Haberleri  / AA

İhvan, El-Kalyubiye kentinde 5 askerin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili kendilerine yöneltilen suçlamayı reddetti.

Mısır'daki Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), El-Kalyubiye kentinde 5 askerin öldüğü saldırıyla ilgili kendilerine yöneltilen suçlamayı reddetti.
Aynı zamanda İhvan liderlerinden olan Mısır Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Dış İlişkiler Sorumlusu Amr Derrac, askerlere yapılan saldırıyı kınayarak, "Askerler bizim çocuklarımız, bu tür saldırılar Mısır halkının yapacağı işler değildir" dedi.
Saldırıyla ilgili İhvan'a yönelik suçlamanın hayret verici olduğunu belirten Derrac, "Saldırıdan 3-5 dakika sonra ortada herhangi bir delil veya soruşturma olmadan İhvan'ı suçlamak doğru bir şey değil" diye konuştu.
Mısır Ordu Sözcüsü Albay Ahmed Muhammed Ali, sosyal paylaşım sitesindeki hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, El-Kalyubiye kentinde güvenlik kontrol noktasına düzenlenen 5 askerin öldüğü saldırıdan İhvan'ı sorumlu tutmuştu.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...