Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teksas’ta 2 polis vurularak öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Teksas’ta 2 polis vurularak öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinin McAllen kentinde, 2 polis memuru müdahale sırasında vurularak öldürüldü.

ABD’nin Teksas eyaletinin McAllen kentinin Emniyet Müdürü Victor Rodriguez gazetecilere yaptığı açıklamada, 45 yaşındaki polis Edelmiro Garza ve 39 yaşındaki polis Ismael Chavez’in, yapılan ihbar üzerine bir eve gittikleri anda kendilerine ateş edildiğini ve olay yerinde öldüklerini belirtti. Polislerin saldırgana silahını bırakması çağrısı yaptığını ancak saldırganın kendisini vurarak intihar ettiğini belirten Rodriguez, “Memurlar barışı korumak için buraya geldiler ve bunun yerine silahla vurularak öldürüldüler” ifadelerini kullandı.
Rodriguez, 23 yaşındaki Aldon Caramillo olarak tanımlanan saldırganın silahlı saldırı ve uyuşturucu madde bulundurmaktan hapis cezasının bulunduğunu ve arandığını belirtti.
 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...