Azerbaycan 6 Ermeni asker esir aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Azerbaycan 6 Ermeni asker esir aldı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Azerbaycan-Ermenistan sınırında, Azerbaycan ordusunun mevzilerine giden yola mayın döşemeye çalışan 6 Ermeni asker esir alındı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kelbecer'in Yukarı Ayrım yerleşim yeri istikametinde, Ermenistan ordusuna ait keşif ve sabotaj grubunun Azerbaycan topraklarına geçmeye çalıştığının belirlendiği bildirildi.

MAYIN DÖŞEMEK İSTEDİLER
Açıklamada, keşif ve sabotaj grubunun, Azerbaycan-Ermenistan sınırında Azerbaycan ordusunun mevzilerine giden yolda mayın döşeme faaliyetleri yürüttüğünün tespit edildiği, operasyon sonucu 6 Ermeni askerinin kuşatılarak esir alındığı ifade edildi.

Sınır yakınlarında Ermenistan ordusuna ait tanklar da dahil olmak üzere çok sayıda askeri aracın görüldüğü ve Azerbaycan birliklerinin aldığı tedbirler neticesinde hareketlerinin engellendiği kaydedildi.

Bölgedeki durumun Azerbaycan ordusunun kontrolü altında olduğu aktarıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...