16 yaşında piyango kazandı, 23 yaşında öldü

Düzenleyen:
16 yaşında piyango kazandı, 23 yaşında öldü

DÜNYA Haberleri

İngiltere'de16 yaşındayken piyangodan 390.643 sterlin (4.777.000 TL) kazanan genç, 23 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm sebebi açıklanmayan gencin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

HABER MERKEZİ

İngiltere’de yaşayan Callum Fitzpatrick, babasının bakkal dükkanında çalışırken Ekim 2014’te 16 yaşındayken piyangodan 390.643 sterlin (4.777.000 TL) kazandı. Ülkenin milli piyango şirketi National Lottery’nin en genç kazananı olan Fitzpatrick, küçük yaşta kazandığı servete rağmen eğitimini aksatmadı ve Ulster Üniversitesi'nde inşaat mühendisliği diploması aldı.

İNTİHAR İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Fitzpatrick, salı günü 23 yaşında hayatını kaybetti. Ölüm sebebi açıklanmayan gencin intihar etmiş olabileceği düşünülüyor.

Ailesi, ölümün ardından merkezi Belfast’ta bulunan İntiharı ve Kendine Zarar Vermeyi Önleme Kamu İnisiyatifi kurumuna bağış yapılmasını istedi. Fitzpatrick’in cenazesi, kilisede yapılan törenin ardından cuma günü toprağa verilirken ailesi ve arkadaşları, ölümden duydukları üzüntü ve şaşkınlığı dile getirdiler.

16 yaşında piyango kazandı, 23 yaşında öldü

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...