Londra'da büyük yangın!

Düzenleyen:
Londra'da büyük yangın!

DÜNYA Haberleri

Londra'da Elephant and Castle tren istasyonunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İstasyondan alevler yükselirken, seferler ise durduruldu.

İngiltere'nin başkenti Londra'da Elephant and Castle Tren İstasyonu'nda büyük bir yangın çıktı. Alevler bir anda yükselirken iddialara göre yangının ardından patlama sesleri de geldi. 
Londra'da büyük yangın!
Çıkan dumanlar şehrin bir çok yerinden görüldü
Sebebi henüz belirlenemeyen yangın nedeniyle şehrin birçok noktasından dumanlar yükseldi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken olay yerine yaklaşık 70 itfaiye ekibi gönderildi. Gelen son dakika bilgisine göre yangın kontrol altına alındı.

Londra'da büyük yangın!
Yangında 5 kişi yaralandı
Londra İtfaiye Dairesi Basın Sözcüsü James Ryan yaptığı açıklamada, yangının kontrol altına alındığını ve saatler içerisinde olayın yaşandığı yerin tekrardan açılacağını duyurdu. Ryan, “Saat 13.45’te 44 telefon ihbarı aldık. Elephant ve Castle durağında olduğuna dair ihbarlardı. Yaklaşık 150 itfaiye eri ile olay yerine ulaştık. Yangın ise birkaç dakika önce kontrol altına alındı. Bizler ulaşmadan önce yangının olduğu yerde olan 5 kişi olay yerini terk etmişler. 5 kişiden 1’i ise ilk yardım uygulanması için hastaneye götürülürken, şu ana kadar bize gelen herhangi bir ihbar olmadı. Tahmin ediyorum ki saatler içinde her şey kontrol altına alınacak ve etraftaki yollar tekrardan açılacak” dedi.
Londra'da büyük yangın!



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...