Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşı yerine tuzlu su enjekte ettiler

Aşı yerine tuzlu su enjekte ettiler

DÜNYA Haberleri

Hindistan’da aralarında doktorların ve sağlık çalışanlarının da bulunduğu bir çetenin binlerce kişiye sahte koronavirüs aşısı sattığı ortaya çıktı.

OSMAN SAĞIRLI

Hindistan resmi makamları çetenin tuzaklarına düşürdükleri kişilere aşı yerine tuzlu su enjekte ettiklerini belirterek, çete üyelerinin bir kısmının yakalandığını operasyonların sürdüğünü kaydetti. Mumbai polis departmanının üst düzey yetkilisi Vishal Thakur, ülkenin batısındaki Maharashtra eyaletindeki finans merkezi Mumbai ve çevresinde en az 12 sahte aşılama merkezi tespit ettiklerini söyledi. Thakur “Kurulan aşı merkezlerinin hepsinde kurbanlara tuzlu su enjekte ediyorlardı. Binlerce kişiye sahte aşı yapıldığını tespit ettik. Çetenin kurbanlarından aşılama karşılığında ücret alarak 28.000 dolara kadar ücret aldığı öne sürüldü. Sahte sertifikalar, şişeler, şırıngaların ele geçirildiğini ve bir hastanenin merkez olarak kullandığını belirten Thakur, doktorlarla birlikte 14 kişinin tutuklandığını söyledi.


 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...