İngiltere’de Covid'i unutturan görüntüler

Düzenleyen:
İngiltere’de Covid'i unutturan görüntüler

DÜNYA Haberleri

Günlük koronavirüs vakalarının her 6 günde iki kat arttığı İngiltere'de, EURO 2020 yarı finalinde alınan galibiyetin ardından büyük coşku yaşandı. Meydanlara akın eden taraftarlar, virüs yokmuşçasına zaferi kutladı.

HABER MERKEZİ
İngiltere
Milli Takımı, 2020 yılı yazında yapılacakken koronavirüs salgını sebebiyle 2021 yılına ertelenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Danimarka’yı 2-1 yenerek finale kaldı.

WEMBLEY'DE MAHŞERİ KALABALIK
Maç sonrası Wembley Stadı'nda oluşan mahşeri kalabalık, ülkede koronavirüs vakalarının arttığı sırada tepkiyle karşılandı.

Salgın boyunca ilk kez bu kadar çok insanın bir arada görüldüğü İngiltere'de, stada 66 binden fazla taraftar alındı.

TAVSİYELER BİR BİR ÇİĞNENDİ
Bunlardan kucaklaşmamaları, tokalaşmamaları, ayağa kalkarken maske takmaları istenmişti ama bu tavsiyelere uyulmadı.

İngilizler, yarı finalde böyle bir manzara yaşanmışken, İtalya ile yapılacak final maçında yaşanabilecekler hakkında endişeye kapıldı.

Günlük koronavirüs vakalarının her 6 günde iki kat arttığı ülkede, normalleşmeye geçilmesi planlanan 19 Temmuz’a kadar vakaların 100 binlere ulaşmasından korkuluyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...