ABD'de dehşet: Arabadan çocuk cesetleri çıktı

Düzenleyen:
ABD'de dehşet: Arabadan çocuk cesetleri çıktı

DÜNYA Haberleri

ABD'de şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde çocuk cesetleri bulundu. Çocukların halası olan sürücü gözaltına alındı.

ABD'nin Maryland eyaletindeki Baltimore'da dehşet verici bir olay meydana geldi,  33 yaşındaki Nicole Johnson, arabasıyla seyir hâlindeyken trafik kontrolü için polisler tarafından durduruldu. Arabada inceleme yapan güvenlik güçleri, gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Otomobilden 7 yaşındaki Joshlyn Johnson ile 5 yaşındaki Larry O'Neil'in cesedi çıktı. Çocukların halası olduğu öğrenilen genç kadın, gözaltına alındı.

"VAHŞİCE"

Çocukların ölüm sebebinin otopsi ile belirleneceği belirtilirken Baltimore Polis Şefi Melissa Hyatt, olayı "vahşice" diye yorumladı. Baltimore İlçe Yöneticisi Johnny Olszewski Jr. "korkunç ve yürek burkan can kaybı. Bakanlığımızın bu yıkıcı vakayla ilgili devam eden soruşturmasını desteklemek için her türlü kaynağı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu. Öte yandan, hala Johnson, ölümle sonuçlanan birinci derece çocuk istismarı da dâhil olmak üzere birçok suçlamayla yargılanacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...