Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jeff Bezos'tan 'uzay' estetiği

Düzenleyen:
Jeff Bezos'tan 'uzay' estetiği

DÜNYA Haberleri

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, uzaya çıkmadan önce yüzüne bir dizi estetik operasyon yaptırmış.

Amazon kurucusu Jeff Bezos (57), yüzüne estetik operasyon yaptırdığını resmi olarak açıklamadı ama kozmetik uzmanları, onun bir değil birkaç operasyon geçirdiğinden emin.

20 Temmuz’da kısa bir uzay yolculuğu yapan Bezos, öyle görünüyor ki tüm dünyada gözlerin kendi üzerinde olacağını bildiği için olduğundan çok farklı bir görüntü vermek istedi. Amazon CEO’luğundan ayrılan Bezos, uzay yolculuğu sırasında çarpıcı biçimde dolgun dudakları, pürüzsüz cildi ve toplu yanakları ile dikkat çekmişti.

Plastik cerrahi uzmanları, Bezos’un ameliyatlarla alnındaki kırışıklıkları giderttiğini, dudaklarını doldurttuğunu, yanaklarını sıkılaştırdığını ve göz torbalarını aldırdığını ifade ettiler.

ABD’de Alabama’daki dermatolog Dr. Corey L. Hartman, “Yüzüne dolgu ve enjeksiyonlar yaptırdığı çok açık. Bir dahaki sefere insan içine çıkmadan hemen önce değil en az bir ay önce estetik operaston yaptır. Daha yüzündeki şişlikler inmemiş” dedi.

Jeff Bezos'tan 'uzay' estetiği

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...