Belaruslu muhalif Başkan, Kiev'de ölü bulundu

Düzenleyen:
Belaruslu muhalif Başkan, Kiev'de ölü bulundu

DÜNYA Haberleri

Belaruslu muhalif STK Başkanı Vitaliy Şişov, Kiev'deki parkta ölü bulundu

Bir gündür kayıp olan, Belarus Evi Derneği Başkanı Vitaliy Şişov, Kiev'deki bir parkta ölü olarak bulundu.

EVİNİN YAKINLARINDAKİ PARKTA ÖLÜ BULUNDU

Ukrayna’da dünden bu yana kayıp olan Belarus Evi Derneği Başkanı Vitaly Shishov, başkent Kiev'deki evinin yakınlarındaki bir parkta ölü bulundu. Dün sabah saatlerinde evinden koşu yapmak için çıkan ve bir daha dönmeyen Shishov için polis köpeklerinin de katılımı ile gerçekleştirilen arama çalışmaları, muhalif dernek başkanının cansız bedenine ulaşılması ile sona erdi. 

CİNAYET VE İNTİHAR KAPSAMINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kiev polisi bu sabah yayınladığı açıklamada, Belaruslu aktivistin parkta ağaca asılı şekilde ölü bulunması nedeniyle olaya ilişkin hem cinayet hem de intihar soruşturması yürütüleceğini duyurdu. Polis intiharın yanı sıra intihar süsü verilmiş cinayet dahil her türlü ihtimali değerlendireceklerini bildirdi.
Öte yandan Ukrayna medyasına yansıyan haberlerde, Shishov'un cep telefonundan kaybolduğu gün birkaç arama yapıldığı, karşı tarafın açmasının hemen ardından ise aramanın sonlandırıldığı öne sürüldü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...