'Sağlıksız' dedi: 14 yaşındaki kızının 1,7 milyon takipçili hesabını sildi

Düzenleyen:
'Sağlıksız' dedi: 14 yaşındaki kızının 1,7 milyon takipçili hesabını sildi

DÜNYA Haberleri

Brezilyalı anne örnek bir tavır sergileyerek, "sağlıksız” deyip 14 yaşındaki fenomen kızının 1,7 milyon takipçili hesaplarını sildi.

Brezilyalı anne Fernanda Rocha Kanner, 'çevrimiçi geri bildirimlere' göre yaşamaması için 14 yaşındaki sosyal medya fenomeni kızının hesaplarını sildi. Sosyal medyada Nina Rios olarak bilinen Valentina’nın TikTok ve Instagram hesaplarında 1,7 milyon takipçisi vardı.

"SAĞLIKSIZ"

Bu platformları “sağlıksız” olarak nitelendiren Fernanda, “Hayatınızda hiç görmediğiniz 2 milyon kişi sizi çok iyi bildiğini düşünüyorsa bu durum çok tehlikelidir. Kendinizi kolayca kaybedebilirsiniz. Hele bir de 14 yaşında bir çocuksanız…” dedi. Bir annenin görevinin, çocuğuna arkadaş olmak olmadığını, annenin çocuklarına göz kulak olması ve onları zararlardan koruması gerektiğini belirten Fernanda, “Yaptığım radikaldi ama gerekliydi. Valentina çok kızdı ama bunun onun menfaatine olduğunu muhtemelen ileride anlayacak” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...