Hayvanat bahçesinde kaplan saldırısı: 1'i ağır 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hayvanat bahçesinde kaplan saldırısı: 1'i ağır 3 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İHA

​Japonya’da bulunan bir hayvanat bahçesindeki kaplan tesiste bulunan çalışanlara saldırdı. Tehlikeli saldırıda 1 ağır olmak üzere görevli yaralandı.

Yürekleri ağıza getiren olay Japonya'nın başkenti Tokyo'daki bir hayvanat bahçesinde yaşandı. Nasu Safari Park adlı hayvanat bahçesinde bulunan bir kaplan bir anda tesis görevlilerine saldırdı. Ağır yaralanan 1 kişi helikopterle hastaneye kaldırıldı, diğer 2 kişide en yakın hastaneye sevk edildi.

TESİS GEÇİCİ OLARAK FAALİYETLERİNE ARA VERDİ

Korkutan olayın yaşandığı tesisten yapılan açıklamada, kaza doğrulandı ve olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Hayvanat bahçesinde kaplan saldırısı: 1'i ağır 3 yaralıJaponya'da bulunan bir hayvanat bahçesindeki kaplan görevlilere saldırdı. 3 çalışan yaralandı.

Tesisten yapılan açıklamaya göre kaplan tarafından saldırıya uğrayan çalışanların tedavisinin devam ettiği ve tesisin faaliyetlerine geçici olarak ara verdiği duyuruldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...