Ukrayna’da Bayraktar sevgisi bitmiyor! SİHA’lar için özel klip çekildi

Düzenleyen:
Ukrayna’da Bayraktar sevgisi bitmiyor! SİHA’lar için özel klip çekildi

DÜNYA Haberleri

Rusya’ya ile Ukrayna arasındaki savaşta yaklaşık 3 ay geride kalırken yerli ve milli imkanlarla üretilen Bayraktar TB2 SİHA’lar bölgede savaşın seyrini değiştirmeye devam ediyor. Hatta Ukrayna halkı tarafından benimsenen TB2 SİHA’lara şarkılar yazılmıştı. Bu sefer ise Ukrayna askerleri TB2 SİHA’lar için video klip çekti. Klipte, Bayraktar saldırılarından görüntüler ve SİHA'ların imha ettiği Rus savaş araçları yer aldı.

24 Şubat’ta Rusya’nın Ukrayna karşı başlattığı asker harekatta 3 ay geride kaldı. Direnişteki en büyük sembol ise Bayraktar TB2 SİHA’lar oldu. Ukrayna’da yerel halk, Bayraktar TB2 SİHA’lar için şarkılar hatta evcil hayvanlarına isimler koydu. Türk SİHA’larına ilgiler büyükken Ukrayna ordusundan şaşırtan bir klip geldi. 

BAYRAKTAR ŞARKISINA KLİP ÇEKİLDİ 

İki ülke arasındaki müzakerelerinde olumsuz sonuçlanması tansiyonu yükseltti. Bölgede gerilim tırmanırken gelen görüntüler içleri ısıttı. Ukrayna'da Bayraktar TB2 SİHA'ları için yazılan şarkının klibi çekildi. Klipte Bayraktar saldırılarından görüntüler ve SİHA'ların imha ettiği Rus savaş araçları yer aldı.

Ukrayna’da Bayraktar sevgisi bitmiyor! SİHA’lar için özel klip çekildi

SAVAŞTA SON DURUM 

Öte yandan Ukrayna Genelkurmay Başkanlığının 24 Şubat ile 24 Mayıs tarihleri arasında Rus ordusunun savaştaki kayıplarına ilişkin veriler güncellendi. Buna göre, Ukrayna topraklarında 29 bin 350 Rus askeri öldürüldü. Bunun yanı sıra 205 uçak, 170 helikopter, 1302 tank, 3 bin 194 zırhlı araç, 112 füze, 606 roketatar sistemi ve 93 hava savunma sistemi imha edildi.

Rus güçleri 2 bin 213 araç, 13 gemi ve hafif sürat teknesi, 480 insansız hava aracını da kaybetti.

Ukrayna’da Bayraktar sevgisi bitmiyor! SİHA’lar için özel klip çekildi

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...