ABD'de bir ilk! 15 yaşındaki çocuk katliam yaptı, annesi suçlu bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

ABD'de 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 arkadaşını öldüren 15 yaşındaki Ethan Crumbley’nin annesi Jennifer Crumbley, 'kasıtsız adam öldürmek'le suçlandı. Anne Crumbley, çocuğunun işlediği suçtan sorumlu tutulan ilk ebeveyn oldu.

ABD'de 30 Kasım 2021'de Michigan eyaletindeki Oxford Lisesi'nde silahlı saldırı düzenleyen 15 yaşındaki Ethan Crumbley, 4 sınıf arkadaşını öldürdü ve 7 arkadaşını yaralamıştı. Şu anda 17 yaşında olan Ethan Crumbley, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış ve ebeveynleri 'ihmalkarlıkla' suçlanmıştı.

ABD'DE BİR İLK OLARAK TARİHE GEÇTİ

Oakland Bölge Mahkemesi'nde görülen davada, savcılar gencin annesi Jennifer Crumbley’i oğlunun gerçekleştirdiği saldırıyı engelleyemediği için 'kasıtsız adam öldürmekten' suçlu buldu. Mahkeme de yargılanan anneyi suçlu buldu. Anne Crumbley, çocuğunun işlediği suçtan sorumlu tutulan ilk ebeveyn oldu.

ABD'de bir ilk! 15 yaşındaki çocuk katliam yaptı, annesi suçlu bulundu

HEDİYE OLARAK SİLAH ALMIŞLAR

Anne Crumbley, mahkemede eşinin Şükran Günü'nde oğullarını bir silah dükkanına götürdüğünü ve ona hediye olarak bir silah aldığını söyledi. Duruşmada savcılar, 15 yaşındaki Ethan Crumbley'nin akıl sağlığı yardımı istediğine dair kanıtlar sunarken, Ethan’ın ailesi tarafından tedavi ettirilmediğini söylediler. Anne Crumbley ise oğlunun akıl sağlığı sorunları olduğunu düşünmediğini ifade etti.

ABD'de bir ilk! 15 yaşındaki çocuk katliam yaptı, annesi suçlu bulundu

BABA MART AYINDA YARGILANACAK

Kefaletlerini ödeyemedikleri için iki yıldan fazla bir süredir ilçe hapishanesinde tutulan çiftin birlikte yargılanması gerekirken, Kasım ayında ayrı yargılanmaları talep edilmişti. Baba James Crumbley'in Mart ayında yargılanması bekleniyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...