ABD’de feci zincirleme kaza: Çok sayıda kişi öldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Amerika Birleşik Devletleri’nde 40 aracın karıştığı feci bir kaza meydana geldi. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken ortaya feci görüntüler çıktı.

ABD feci bir kazayla sarsıldı. Illinois eyaletinde 40 araç birbirine girdi. Feci kazada çok sayıda kişi öldü. 37 kişi de çeşitli şekillerde yaralandı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Illinois Eyalet Polisi Ryan Starrick yaptığı açıklamada, görüş mesafesinin neredeyse sıfıra indiği otoyoldaki kazada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, yaşları 2 ila 80 arasında değişen 37 kişinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

2 KAMYON ALEV ALDI

Ülkenin gündemine oturan kazaya 40 ila 60 otomobil ve kamyonların karıştığını, kamyonlardan 2’sinin alev aldığını aktaran Starrick, “Kaza, çiftlik alanlarındaki kumları savuran ve görüş mesafesini sıfıra indiren şiddetli rüzgardan kaynaklanıyor. Bu alışılmadık bir durum değil. Daha önce de Illinois eyaletinin farlı yerlerinde olmuştu" dedi.

Kazanın ardından otoyol her iki yönde de trafiğe kapatılmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...