ABD'den misket bombası açıklaması: Ukrayna'ya teslim ettik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'den misket bombası açıklaması: Ukrayna'ya teslim ettik

DÜNYA Haberleri

ABD Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusuna misket bombalarının teslim edildiğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Korgeneral Douglas Sims, “Misket bombaları şu anda Ukrayna’da” ifadesini kullandı.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Müşterek Kurmay Operasyon Direktörü Korgeneral Douglas Sims, ABD'nin Ukrayna ordusuna başarılı bir şekilde misket bombalarını teslim ettiğini duyurdu. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Pentagon Müşterek Kurmay Operasyon Direktörü Korgeneral Douglas Sims, gerçekleştirdiği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Korgeneral Sims, bir gazetecinin misket bombalarının Ukrayna'ya teslim edilip edilmediğine yönelik sorusuna, “Misket bombaları şu anda Ukrayna’da” şeklinde yanıt verdi.

Başka bir gazetecinin “Ukrayna'ya ulaştığını söylediğiniz misket bombaları, ABD DPICM'leri mi (misket bombası olarak bilinen çift amaçlı geliştirilmiş konvansiyonel mühimmat) yoksa müttefiklerin misket bombaları mı?” sorusuna ise Sims, “Her ikisi de. Bazılarının daha önce üçüncü bir ülke tarafından sağlandığını biliyoruz. Ancak evet, ABD’nin misket bombaları Ukrayna'da” cevabını verdi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:  İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...