Cezayir’de bir binada doğal gaz patladı, 8 kişi ölü

Düzenleyen:
Cezayir’de bir binada doğal gaz patladı, 8 kişi ölü

DÜNYA Haberleri

Cezayir’in kuzeyinde yer alan Setif vilayetinde yaşanan olayda bir binada doğal gaz patlaması oldu, 8 kişi öldü 6 kişi de yaralandı.

Cezayir’de doğal gaz patlaması oldu, 8 ölü kişi öldü çok sayıda kişi de yaralandı. Bölge Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Setif vilayetinin Ayn Vilman beldesinde bir binada doğal gaz patlaması meydana geldiği duyuruldu.

YANGIN YAN BİNAYA DA SIÇRADI
Patlama sonucu çıkan yangının komşu 3 binaya daha sıçradığı bilgisi verilen açıklamada ekiplerin söndürme çalışmalarına devam ettiği aktarıldı. Açıklamada, ilk belirlemelere göre patlamada 8 kişinin öldüğü, 6 kişinin ise yaralandığı ifade edildi.

CİVARDAKİ BORU HATTINA ZARAR VERDİ
Öte yandan Cezayir ulusal petrol şirketi Sonatrach'tan yapılan yazılı açıklamada, patlamanın parfüm depolama atölyesinde meydana geldiği bildirildi. Açıklamada ayrıca yangının civardaki bazı doğal gaz boru hatlarına zarar verdiği kaydedildi.



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...