Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan müzakere çağrısı

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan müzakere çağrısı

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya'nın Ukrayna işgaline dair Cumhurbaşkanlığının çağrısını yineledi ve Rus saldırılarının derhal durdurulmalı ve müzakerelere başlanmalıdır dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna savaşının dördüncü gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını yinelediklerini belirterek, “Rus saldırıları derhal durdurulmalı ve ateşkes müzakerelerine başlanmalıdır” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ukrayna savaşının dördüncü gününde Cumhurbaşkanımızın çağrısını yineliyoruz: Rus saldırıları derhal durdurulmalı ve ateşkes müzakerelerine başlanmalıdır. Haksız ve hukuksuz bu savaş karşısında Ukrayna halkının daha fazla acı çekmemesi için girişimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan müzakere çağrısıT


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...