Dünyanın en zengin köpeği kral hayatı yaşıyor! Bahamalar'da villası, Karayipler'de mega yatı var

Düzenleyen: / Kaynak: The Sun
- Güncelleme:
Dünyanın en zengin köpeği kral hayatı yaşıyor! Bahamalar'da villası, Karayipler'de mega yatı var

Dünya Haberleri  / The Sun

Dünyanın en zengin köpeği Gunther VI'nın, onu daha önce Madonna'ya ait olan Bahamalar'daki villasından Karayipler'deki bir limandaki mega yatına götüren bir şoförü var, ancak bu servetin arkasında karanlık bir sır var.

Gunther VI, 350 milyon dolarlık servetiyle dünyanın en zengin köpeği. Bahamalarda bir zamanlar ünlü pop şarkıcısı Madonna’ya ait olan 65 milyon sterlinlik villası, Karayiplerde mega yatı, özel şoförü olan alman kurdu köpek, kral hayatı yaşıyor.

KENDİSİNE AİT FUTBOL KULÜPLERİ VAR

Adeta bir ordu tarafından bakılan köpek, özel şefler tarafından hazırlanan bifteklerle besleniyor ve sık sık yat gezisine çıkıyor. Çoğu insanın hayallerini süsleyen bir hayat süren köpeğin, kendisine ait futbol kulüpleri de var.

Gunther VI’nın serveti Gunther Corporation kurumunun CEO'su Maurizio Mian tarafından idare ediliyor. Köpeğin serveti, Alman Kontes Karlotta Leibenstein’dan geliyor. Leibenstein, bırakacak kimsesi olmadığı için tüm servetini Gunther'e bıraktı.

Dünyanın en zengin köpeği kral hayatı yaşıyor! Bahamalar'da villası, Karayipler'de mega yatı var - 1. Resim

KONTES HİKAYESİ 'UYDURMA' DEDİ

Gunther'in halkla ilişkiler sorumlusu Lucy Clarkson konuyla ilgili şunları söyledi: "Öldüğünde ne doğrudan akrabaları ne de ona yakın kimse vardı ve her şeyini çok sevdiği köpeği Gunther'e verdi. Ve sonra, paranın Gunther'de ve soyunda kalmasını sağlamak için Gunther Vakfı kuruldu."

Ancak Gunther'in servetini yöneten kurumun CEO'su Mian, geçen yıl kontes hikayesinin tamamını uydurduğunu itiraf etti. Gunther, zengin bir aileden geliyor ama yaşadığı milyonlar gizemli bir kontesten değil. Milyonların nereden geldiği ise tam olarak bilinmiyor.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: The Sun
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...