Elon Musk, Donald Trump’ın sözlerini yalanladı: ‘Emekli olmasının zamanı geldi’

Düzenleyen: / Kaynak: Independent Türkçe
Elon Musk, Donald Trump’ın sözlerini yalanladı: ‘Emekli olmasının zamanı geldi’

DÜNYA Haberleri  / Independent Türkçe

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, ABD’nin eski Devlet Başkanı Donald Trump’ın kendisiyle ilgili sözlerine cevap verdi. Milyarder iş insanı Trump’ın, ‘şapkasını asıp gün batımına doğru yelken açması’ gerektiğini söyledi.

ABD’nin eski Devlet Başkanı Donald Trump, cumartesi günü Alaska'da düzenlediği mitingdeki konuşmasında Elon Musk için de ifadelerde bulundu. Musk, Teksas’ta Demokrat Partili kongre üyesi Fileman Vela'nın istifasının ardından haziranda yapılan özel seçimde ilk kez bir Cumhuriyetçiye oy verdiğini söyledi. Trump, Musk’ın bu sözlerini hatırlatarak, “Oysa konuştuğumuzda 2016 seçimlerinde bana oy verdiğini ifade etmişti. Kendisi saçmalıklarıyla ünlü biri” dedi.

MUSK'TAN TRUMP'A 'EMEKLİLİK YAŞI GELDİ' SÖZLERİ

Bunun üzerine Tesla ve SpaceX şirketlerinin milyarder CEO’su Elon Musk da karşı bir açıklama yaptı. Trump’ın kendisi hakkındaki sözlerine Twitter hesabı üzerinden cevap veren Musk, ilk olarak ‘Donald Trump: Elon Musk bana oy verdiğini söylemişti’ başlıklı bir habere ‘Bu doğru değil’ şeklinde karşılık verdi. Bir diğer paylaşımında ise Musk, Trump için “Bu adamdan nefret etmiyorum ama Trump'ın şapkasını asıp gün batımına doğru yelken açmasının zamanı geldi” dedi. Bununla birlikte, milyarder girişimci ABD başkanının en fazla 69 yaşında olması gerektiğini söyledi. Trump şu anda 76 yaşında. 

Bu arada, Donald Trump, Elon Musk’ın Twitter’ı satın almaya yönelik girişimi üzerine de konuştu. Trump, “Aylar öncesinde Elon Musk'ın Twitter'ı satın almayacağını söyledim. Musk'ın Twitter ile yaptığı sözleşme çok saçma ve çürük zemin üzerine inşa edilmişti" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Independent Türkçe
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...