Geçici aday listesi Resmi Gazete’de yayımlandı

Editör:
- Güncelleme:
Geçici aday listesi Resmi Gazete’de yayımlandı
GÜNDEM Haberleri

Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesine 29 Mart’a kadar itiraz edilebilecek. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 'Geçici Aday Listesi'nde Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan yer alıyor.

YSK'nın, cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli olan 100 bin imzayı toplayan son iki ismi de açıklamasının ardından, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi 'Geçici Aday Listesi' Resmi Gazete'de yayımlandı.

İTİRAZLAR YARIN 17.00'YE KADAR

Geçici Aday Listesinde; Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan yer aldı. Geçici listeye 29 Mart saat 17.00'ye kadar itiraz edilebilecek.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...