Havada korkunç olay! Ağzından ve burnundan 'litrelerce kan' gelerek öldü

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Havada korkunç olay! Ağzından ve burnundan 'litrelerce kan' gelerek öldü

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Tayland'dan Almanya'ya giden yolcu uçağında, ağzından ve burnundan 'litrelerce kan' geldiği belirtilen bir Alman vatandaşı hayatını kaybetti. Görgü tanıkları, adamın uçağa bindiği sırada oldukça hasta göründüğünü ve nefes almakta güçlük çektiğini belirtti.

Almanya hava yolu şirketi Lufthansa'nın Bangkok-Münih seferini yapan uçakta korkunç bir olay yaşandı. Tayland'ın başkenti Bangkok'tan Almanya'nın Münih kentine giden uçakta bulunan 63 yaşındaki bir Alman vatandaşı hayatını kaybetti.

AĞZINDAN VE BURNUNDAN 'LİTRELERCE KAN' GELDİ

İngiliz Sky News kanalının haberine göre; görgü tanıkları 63 yaşındaki adamın öksürdüğünü, ağzından ve burnundan çok fazla kan geldiğini söyledi. Öte yandan adamın eşiyle birlikte uçağa bindiği sırada oldukça hasta göründüğünü, çok terlediğini ve nefes almakta güçlük çektiğini kaydettiler.

KALKIŞTAN KISA SÜRE SONRA KÖTÜLEŞTİ

Yolculardan Martin Missfelder, adamın durumunun uçağın kalkmasından kısa süre sonra hızla kötüleşmeye başladığını, ağzından ve burnundan 'litrelerce kan' geldiğini söyledi.

Lufthansa sözcülüğünden yapılan açıklamada, ise "Uçakta bulunan bir doktor tarafından acil ve kapsamlı ilk yardım önlemleri alınmasına rağmen yolcu uçuş sırasında hayatını kaybetti" ifadesi kullanıldı.

Öte yandan uçak, olayın ardından 12 saat sürmesi beklenen yolculuğun henüz 2'nci saati dolmadan tekrar Bangkok'a döndü.

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...