Hindistan'da bir aile cep telefonu almak için çocuklarını sattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hindistan'da bir aile cep telefonu almak için çocuklarını sattı

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da pes dedirten bir olay yaşandı. Ülkenin doğusunda bulunan Batı Bengal eyaletinde geçim sıkıntısı çeken ailenin cep telefonu alabilmek için çocuklarını sattığı öğrenildi. Durumu fark eden komşuların şikayeti sonrasında anne ile bebeği satın alan kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Ailenin cep telefonunu sosyal medya videoları çekmek için aldığı öğrenildi

Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinde geçim sıkıntısı çeken bir ailenin cep telefonu satın almak için 8 aylık bebeklerini sattığı bildirildi.

Inquirer News'in haberine göre, eyalete bağlı Kuzey 24 Parganas bölgesinde, geçim sıkıntısı çeken bir ailenin, Batı Bengal'in bazı bölgelerini gezmesi ve yeni model bir cep telefonu alması komşularının dikkatini çekti.

Komşuların sorması üzerine aile, 8 aylık bebeği sattıklarını itiraf etti.

Polis, anneyi ile bebeği alan kadını gözaltına aldı.

Bebeğin babası da daha sonra gözaltına alınırken, ailenin, cep telefonu almak ve sosyal medya videoları çekmek için bebeği sattığı belirtildi.

Öte yandan ailenin, 7 yaşındaki kız çocuğunu da satmaya çalıştığı iddia edildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...