İki ülke arasında sıcak temas! Etiyopya'da bir İsrail vatandaşı kaçırıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İki ülke arasında sıcak temas! Etiyopya'da bir İsrail vatandaşı kaçırıldı

DÜNYA Haberleri

İsrail Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Etiyopya'nın Gondar bölgesinde bir İsrail vatandaşının kaçırıldığını duyurdu.

İsrail Dışişleri Bakanlığı, Etiyopya'da bir İsraillinin kaçırıldığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, dün akşam Bakanlığa bir İsrail vatandaşının Etiyopya'nın Gondar bölgesinde bulunduğu sırada kaçırıldığına dair rapor ulaştığı ifade edildi.

INTERPOL DEVREYE GİRDİ

Bakanlığa bağlı birimlerin kaçırılan kişinin ailesiyle iletişime geçtiği ve konuyla ilgili Interpol'le temas halinde olunduğu öğrenildi. 

Etiyopya'daki diplomatik misyonun, kaçırılan İsraillinin en kısa zamanda emniyetli bir şekilde serbest bırakılması amacıyla yerel güvenlik birimleriyle iletişimde olduğu ifade edildi. Kaçırılma vakasının sorumlularına dair bilgi verilmedi. (Kaynak: Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...