İlkokulda eşcinselliği özendiren kitap dağıttılar! ABD'de LGBT sapkınlığı protesto edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

LGBT sapkınlığına tüm dünyada tepkiler çığ gibi büyüyor. ABD'de bir ilkokulda, aile ve çocukları hedef alan "Gökkuşağı Günü" etkinliği çevredekiler tarafından protesto edildi.

Aileyi gelecek nesilleri tehdit altına alan LGBT sapkınlığına karşı tüm dünyada tepkiler çığ gibi büyüyor. ABD'de bir ilkokulda düzenlenen sapkın etkinlik çevredekiler tarafından protesto edildi.

İLK OKULDA EŞCİNSEL ÖZENDİREN KİTAP DAĞITTILAR

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Culver City İlkokulu'nda düzenlenen "Gökkuşağı Günü" adlı etkinlikte çocuklara eşcinselliği özendiren kitaplar dağıtıldığı ortaya çıktı. Çocukların aileleri, dayatılmaya çalışan eşcinselliğe karşı tepki gösterdi. Aileler, düzenlenen etkinliği protesto etti.

İlkokulda eşcinselliği özendiren kitap dağıttılar! ABD'de LGBT sapkınlığı protesto edildi

ABD POLİSİ MÜDAHALE ETTİ

Aileler ellerinde "Çocukların cinsiyetsizleştirilmesine hayır", "ebeveyn haklarını ihlal etmeyi bırakın" yazılı pankartlar taşıdı. ABD polisi olayda müdahale etti.

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...