Kassam Tugaylarından İsrail askerlerine sert darbe! Yeni saldırının görüntülerini yayınlandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Anadolu Ajansı

Gazze'de katliam yapan İsrail'e Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'ndan büyük bir darbe geldi. Kassam Tugayları İsrail askerlerinin ve tanklarının vurulduğu yeni görüntüleri yayımladı.

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail ordusuna Hamas'ın askeri kanadı olan El-Kassam Tugayları'ndan sert cevap gelmeye devam ediyor. Kassam Tugayları,  İsrail güçleriyle Gazze Şeridi'nde yaşanan yoğun kara çatışmalarını gösteren yeni görüntüler paylaştı.

KASSAM TUGAYLARI İSRAİL HEDEFLERİNİ VURDU

Kassam Tugayları tarafından sosyal medyada yayınlanan videoda göre, Han Yunus'un güneyinde İsrail güçlerinin hedef alındığını gösteriyor. Kassam Tugayları tarafından gerçekleştirilen saldırıda 3 asker ve İsrail güçlerine ait zırhlı araçlar etkisiz hale getirildi.

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaptığı katliam sürüyor. İsrail'in 142 gündür devam eden acımasız saldırılarında, en az 29.692 Filistinli öldü, 69.879 kişi yaralandı. Bu ölümlerin en az 12.660'sı çocuk, 8.570'i ise kadın. 7 Ekim'den bu yana 238'i karadan işgal sürecinde olmak üzere 577 İsrail askeri öldü.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...