Lüks düğünde kavga: Sandalye ve masalar havada uçuştu! Müdahale eden polise de saldırdılar

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri  / Daily Mail

İngiltere'nin Manchester kentinde Pakistanlıların ev sahipliği yaptığı lüks düğün töreninde konuklar arasında kavga yaşandı. Kavganın büyümesiyle masa ve sandalyeler havada uçuşurken, olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Kavgaya karışan konukların polislere de saldırdığı ifade edildi.

İngiltere’nin Manchester şehrinde düzenlenen lüks düğünde konuklar arasında kavga çıktı. Yumruk ve tekmelerler başlayan kavga, masa ve sandalyelerin havada uçuşmasıyla büyüdü.

İngiltere'de yaşayan Pakistanlı çiftin endişeyle izlediği kavga kadın ve erkeklerin oturdukları yerleri ayıran kumaş çarşafın yırtılmasıyla daha da büyüyünce düğün sahipleri olay yerine polis çağırdı.

Mutlu günlerinde hayatlarının şokunu yaşayanailenin çağırdığı polisler de kavgayı ayırmakta zorlandı. Kavgaya müdahale eden polislerin de saldırıya uğradığı ifade edildi.

POLİS AÇIKLAMA YAPTI

Kavga sonrasından açıklama yapan polis, ‘’Güvenlik güçleri kavgayı ayırmayı ve durumu kontrol altına almayı başardı.’’ dedi.

Polislere saldırıldığını da doğrulayan açıklamada, ‘’Hayat tehlikesi oluşturacak herhangi bir yaralanma olmadı. Bir adam, polislere saldırdığı şüphesiyle gözaltına alındı.’’ İfadesi kullanıldı.

 

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...