Müzakerelerde ajan şoku! Ukraynalıların arasına sızdı

Düzenleyen:
Müzakerelerde ajan şoku! Ukraynalıların arasına sızdı

DÜNYA Haberleri

Rusya-Ukrayna arasında Belarus'ta yapılan müzakerelerde ajan olduğu iddia edildi. Ukrayna heyetinde yer aldığı belirtilen Denis Kireev'in öldürüldüğü belirtildi.

Rusya-Ukrayna savaşının 10'uncu gününde de silah sesleri susmadı. Her iki ülke, Belarus'taki müzakere masasından eli boş kalktı. 

Bu görüşmelerle ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı. 

Ukraynalı parlamenter Alexander Dubinsky, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Belarus'taki müzakarelerde Ukrayna heyeti arasında yer alan Denis Kireev, Ukrayna Gizli Servisi (SBU) tarafından öldürüldü" dedi.

Müzakerelerde ajan şoku! Ukraynalıların arasına sızdıDenis Kireev

Kireev'in, vatana ihanetten dolayı SBU tarafından gözaltına alındığını ve direniş gösterdiği gerekçesiyle vurulduğunu söyledi. 

Dubinsky, Kireev'in öncelikle bankacılık ve finans işleriyle uğraştığını belirterek "Ukrayna heyetinin bir üyesi olarak bu kişinin nasıl aramıza seçildiğini Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden öğrenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...