PKK terörü Avusturya'da: Terör yandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
PKK terörü Avusturya'da: Terör yandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı

DÜNYA Haberleri

Türkiye, Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanırken PKK terör örgütü yandaşları da boş durmuyor. Avusturya’nın başkenti Viyana’da ortaya çıkan PKK sempatizanları hem Türkiye’yi hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan yeni bir provokasyona imza attı.

PKK terör örgütünün sempatizanları Avrupa’da terör estirmeye devam ediyor.

PKK yandaşları, Avrupa Güvenlik ve İş birliği Teşkilatının (AGİT) Avusturya’nın başkenti Viyana’da bulunan binasının dış cephesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan görseller yansıttı.

Terör örgütü destekçileri "AGİT talep ediyor: Şimdi adil seçim” ve “Diktatörü devirin” ifadeleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parçalanmış bir portresini AGİT’in toplantı ve konferans salonu olarak kullandığı Hofburg Sarayı’nın bir parçası olan binanın dış cephesine projektörle yansıttı.

PROVOKASYONU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Anadolu Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre bu görüntüyü binanın önündeki AGİT bayraklarını da kullanarak sosyal medyada paylaşan PKK, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı yeni bir provokasyonda bulundu.

Terör örgütü PKK sempatizanları bu provokatif eylemlerini Avusturya Haber Ajansının ücretsiz metin paylaşma servisi üzerinden de paylaştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...