Putin'in yakın arkadaşı Hollywood yıldızı Steven Seagal'dan savaş açıklaması

Düzenleyen:
Putin'in yakın arkadaşı Hollywood yıldızı Steven Seagal'dan savaş açıklaması

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yakın arkadaşı ABD'li ünlü aktör Steven Seagal'dan Rusya - Ukrayna savaşına ilişkin açıklama geldi.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili dikkat çeken pek çok açıklama gelmişti, bunlardan biri de Putin'in yakın arkadaşı olan Hollywood yıldızı Steven Seagal tarafından yapıldı. Aksiyon filmlerinin dünyaca ünlü yıldızı Steven Seagal de iki ülke arasındaki savaşla ilgili konuştu.

Putin'in yakın arkadaşı Hollywood yıldızı Steven Seagal'dan savaş açıklaması

RUS PASAPORTU VAR

Rusya Devlet Başkanı Putin ile yakınlığı tüm dünya tarafından bilinen ve Rus pasaportuna da sahip olan ünlü aktör Steven Seagal katıldığı bir televizyon programında savaşla ilgili açıklamalarda buldundu. Seagal konuşmasında; "Çoğumuzun Rusya ve Ukrayna'da aile üyeleri ve sevdiği dostları var. Ben iki tarafı da ailem gibi görüyorum ve iki ülkenin birbirine düşman olmasının arkasında başkaları tarafından ödenen çok büyük paralar ve bu sayede yapılan propagandalar olduğuna inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

"DUALARIM, BARIŞÇIL BİR ÇÖZÜME VARMALARI"

Hollywood yıldızı ayrıca, "Dualarım, her iki ülkenin de birlikte barış içinde yaşayabileceği ve gelişebileceği olumlu, barışçıl bir çözüme varmasıdır." dedi. Öte yandan 2018’de, ABD ile insani ilişkiler için özel elçi olarak atanan ve Kremlin savunucusu olarak tanınan Seagal, daha önce Rusya’nın 2014’te Kırım’ı ilhak etmesini desteklemiş ve Putin’i ‘yaşayan en büyük dünya liderlerinden biri’ ilan ederken, övgüler dizmişti. 2017 yılında ise Ukrayna’ya ayak basmaktan 5 yıl boyunca men edilmişti. 



Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...