Dolmabahçe'de zor gece! Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak

- Güncelleme:
Dolmabahçe'de zor gece! Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak
SPOR Haberleri

Şampiyonluk kovalayan iki ekibin mücadelesi nefes kesecek. Tampon tampona yarışta iki takım da galibiyet kovalayacak.

Süper Lig’in 10. haftası dev bir maça sahne olacak. Şampiyonluk kovalayan takımlardan Beşiktaş, sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Vodafone Park’ta oynanacak mücadele, 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Ligde 3 haftalık galibiyet hasretine geride kalan hafta Giresunspor deplasmanında son veren Beşiktaş, Trabzonspor’u da yenerek hem zirve yolculuğunu sürdürmek hem de yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

MONACO MORAL OLDU

Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa ile evinde golsüz berabere kalarak liderlik fırsatını kaçıran, hafta içinde ise Avrupa Ligi’nde Monaco’yu 4-0 yenerek moral bulan son şampiyon Trabzonspor ise rakibini İstanbul’da yenerek safları daha da sıklaştırmanın hesaplarını yapıyor. Monaco maçında hafif sakatlığı sebebiyle oyuna sonradan girip bir gol atan Trezegue’nin maça 11’de başlaması bekleniyor. Sakatlığı bulunan Hüseyin’in yerine ise Larsen forma giyecek.

MONACO MAÇI GİBİ OYNAYIN

Avrupa Ligi’nde Moncao’ya gol yağdıran Trabzonspor, benzer bir oyunu Beşiktaş karşısında da uygulamak istiyor. Ev sahibi takımın ilk dakikalarda uygulayacağı baskıyı kırmaları gerektiğini belirten teknik direktör Abdullah Avcı oyuncularına “Monaco maçındaki ciddiyeti, disiplini, kazanma hırsını ve coşkuyu yine görmek istiyorum” diye seslendi.

TRABZONSPOR KOLAY YENİLMİYOR

Trabzonspor, İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a karşı son 18 lig maçında sadece 4 defa mağlup oldu. Bordo mavili ekip, bu maçların 7’sinden galip ayrılırken 7 maç da berabere bitti.

ISMAEL'DEN SALDIRI EMRİ

Beşiktaş’ın evinde Trabzonspor’u yenmekten başka planı yok. Fenerbahçe maçında son 15 dakikada oyuncularına hücum emri veren teknik direktör Valerien Ismael bu defa “İlk topla birlikte yükleneceğiz” dedi. Erken bulacakları bir golün kendilerine büyük avantaj getireceğini söyleyen Fransız teknik adam oyuncularından rakibe baskı kurmalarını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...