Tüyler ürperten olay! Öldü diye morga kaldırılan kadın 5 saat sonra canlandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kan donduran olay Guatemala'da yaşandı. Hastaneye kaldırılan bir kadın öldükten sonra ceset torbasına konulup morga kaldırıldı. 5 saat sonra torba hareket edince personeller hayatının şokunu yaşadı. Paniğe kapılan sağlıkçılar kadını tekrar kurtarmak için harekete geçti. O anlar bir cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.

Hayatını kaybeden kadın morga kaldırıldıktan 5 saat sonra canlandı. Olay, Orta Amerika ülkesi Guatemala'da bulunan San Juan de Dios Hastanesi'nde yaşandı. 

YETERSİZ BESLENMEDEN HASTANEYE KALDIRILDI

İngiliz haber sitesi Mirror'da yer alan bilgiye göre, hastaneye getirildikten sonra 'yetersiz beslenme' tanısı konulan ve aşırı zayıf olması dikkat çeken kadın, doktorlar tarafından monitöre bağlandı. 

MORGDA DİRİLDİ

Yaşam belirtisi bulunamayan hasta daha sonra 'öldü' diye morga kaldırıldı. 5 saat ceset torbası içinde kalan kadın hareket etmeye başladı. Kadının yaşadığını fark eden hastane çalışanları panik içerisinde hastayı acil servise yetiştirmeye çalıştı.

MÜDAHALELER YETERSİZ KALDI

Ancak yapılan müdahalelere rağmen yaşam belirtisi göstermeyen hasta ikinci ve son kez ölü ilan olarak edildi. 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...