Kendine güvenen denemeyi ikiye çıkarsın

Kendine güvenen denemeyi ikiye çıkarsın

EĞİTİM Haberleri

Bu yıl 2 milyon 700 bin adayın başvurduğu YKS için geri sayım başladı. Sınava hazırlanan öğrenciler heyecanla 26 ve 27 Haziran’ı bekliyor.

MAHMUT ÖZAY

Geçen yıl pandemi gölgesinde sınava hazırlanan ve tüm sorulara doğru cevap vererek birinci olmayı başaran 2020 YKS Şampiyonu Halid Oğuz Serçe, arkadaşlarına kalan sürede bol bol deneme sınavı çözmelerini önerdi. Uğur Okullarından mezun olan ve eğitimine Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünde devam eden Halid Oğuz Serçe “Azim ve kararlılıkla çalışarak, öğretmenlerimin kesintisiz desteğiyle bu başarıyı elde ettim. Çok çalışmak kadar zihni dinlendirmek de önemli” diye konuştu. Halid Oğuz Serçe "Kendine güvenenler günde iki deneme sınavı bile çözebilir. Çünkü deneme çözmek hem kıyıda köşede kalan eksikleri görmeyi hem de zaman yönetimini öğrenmeyi sağlar. Sınav sizin için ne kadar tanıdıksa kendinizi o kadar rahat hissedersiniz. Bu yüzden deneme çözme işini olabildiğince gerçek sınava yaklaştırmakta fayda var" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...